Van Dromen naar Doen

Het Van Dromen naar Doen programma helpt je om in 8 weken jouw leven te transformeren. Je leert om naar je hart te luisteren en ontdekt zo wie je bent en wat je wil.

· 17 april 2022

Welkom bij Van Dromen naar Doen!

Het Van Dromen naar Doen programma helpt je om in 8 weken jouw leven te transformeren. Je leert om naar je hart te luisteren en ontdekt zo wie je bent en wat je wil. De zorgvuldig opgebouwde oefeningen helpen je om stap voor stap je dromen dichterbij te brengen, en zo meer focus, vertrouwen en geluk in je leven te brengen. 

Ontdek jouw dromen

Geef aandacht aan jouw verlangens en jouw missie en ontdek zo wie je wil zijn en wat je wil bereiken

Volg je hart

Leer te luisteren naar je hart en jouw intuïtie te volgen om zo in vertrouwen keuzes te maken die bij je passen

Leef vanuit je passie

Ontwikkel een positieve mindset die je helpt om het leven te bekijken vanuit liefde, focus en balans zodat je kan leven vanuit jouw passie

Programma inhoud

Het programma bevat 8 krachtige modules die bestaan uit in totaal 40 oefeningen. Iedere module is vol mooie inzichten, rake oefeningen en inspirerende illustraties. Iedere week komen er nieuwe cursusonderdelen vrij die je helpen om grote shifts te maken. Alles is te vinden in jouw eigen online leeromgeving waar je voor altijd toegang toe hebt. Hier vindt je ook extra verdieping, zoals video´s, werkbladen, creatieve oefeningen en masterclasses. Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding van Petra zelf en krijg je toegang tot een besloten community met andere dromers. Zo houdt je de focus en motivatie om jouw dromen echt waar te maken. En maak je in 8 weken tijd – of op jouw tempo – echt een transformatie naar een rijker, aandachtiger en mooier leven.

Het programma volgt de oefeningen uit het boek Van Dromen naar Doen, dat inmiddels duizenden vrouwen geholpen heeft om hun hart te gaan volgen. Iedere dag staat er een mooi inzicht en een fijne oefeningen klaar. In de online leeromgeving vindt je extra verdieping, met achtergrond verhalen, video’s en werkbladen. Ook kan je via deze omgeving vragen stellen of jouw oefeningen delen.

⭐⭐⭐⭐⭐“Van Dromen naar Doen is een inspirerende cursus, waarbij je op zoek gaat naar wie je bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Het gaf mij handvatten en inzichten daarvoor. 40 Dagen lang, iedere dag even de tijd voor mijzelf nemen aan de hand van de oefeningen was heel erg de moeite waard. Ik kan het iedereen aanbevelen, zo’n cadeautje voor jezelf!”
Miriam

Extra persoonlijke begeleiding

Wil je het meeste halen uit dit programma? Kies dan voor het Intensieve traject, waarbij je drie keer een online coachingsessie ontvangt. Dit is een krachtige, 1-op-1 coachingsessie die je helpt om nog verder tot bloei te komen.

Heel veel droomplezier!

Liefs Petra

Programma inhoud

Alles uitklappen
Niet ingeschreven

Programma Inclusief

  • 8 Weken
  • 40 Onderdelen