Van Dromen naar Doen (jan22)

Het Van Dromen naar Doen programma helpt je om in 8 weken jouw leven te transformeren. Je leert om naar je hart te luisteren en ontdekt zo wie je bent en wat je wil.

· 10 september 2021

Welkom bij Van Dromen naar Doen!

Het Van Dromen naar Doen programma helpt je om in 8 weken jouw leven te transformeren. Je leert om naar je hart te luisteren en ontdekt zo wie je bent en wat je wil. De zorgvuldig opgebouwde oefeningen helpen je om stap voor stap je dromen dichterbij te brengen, en zo meer focus, vertrouwen en geluk in je leven te brengen. 

Ontdek jouw dromen

Geef aandacht aan jouw verlangens en jouw missie en ontdek zo wie je wil zijn en wat je wil bereiken

Volg je hart

Leer te luisteren naar je hart en jouw intuïtie te volgen om zo in vertrouwen keuzes te maken die bij je passen

Leef vanuit je passie

Ontwikkel een positieve mindset die je helpt om het leven te bekijken vanuit liefde, focus en balans zodat je kan leven vanuit jouw passie

Programma inhoud

Het programma bevat 8 krachtige modules die bestaan uit in totaal 40 oefeningen. Iedere module is vol mooie inzichten, rake oefeningen en inspirerende illustraties. Iedere week komen er nieuwe cursusonderdelen vrij en is er een live masterclass die je helpt om grote shifts te maken. Alles is te vinden in jouw eigen online leeromgeving waar je voor altijd toegang toe hebt.  Daarnaast ontvang je persoonlijke begeleiding van Petra zelf en krijg je toegang tot een besloten community met andere dromers. Zo houdt je de focus en motivatie om jouw dromen echt waar te maken. En maak je in 8 weken tijd – of op jouw tempo – echt een transformatie naar een rijker, aandachtiger en mooier leven.

Het programma volgt de oefeningen uit het boek Van Dromen naar Doen, dat inmiddels duizenden vrouwen geholpen heeft om hun hart te gaan volgen. Iedere dag staat er een mooi inzicht en een fijne oefeningen klaar. In de online leeromgeving vindt je extra verdieping, met achtergrond verhalen, video’s en werkbladen. Ook kan je via deze omgeving vragen stellen of jouw oefeningen delen.

Live masterclass en coachingsessies

Iedere donderdag is er om 20.00 een live sessie. De ene week is er een live masterclass, de andere week een live droomcirkel. De masterclass kan je zien als een workshop. Hierbij zoeken we de verdieping binnen een thema. Ik geef je nieuwe inzichten en oefeningen. Een krachtige (en leuke!) sessie die je helpt om nog meer uit de lessen te halen en jezelf beter te leren kennen.

De live Droomcirkel kan je zien als een groepscoachingsessie. Deze begint met een meditatie passend bij het thema van die week. Daarnaast trek ik een kaartje voor iedereen die aanwezig is. Ook is de mogelijkheid om vragen te stellen en je ervaringen te delen. Deze sessies helpen je om nieuwe inzichten te krijgen en oude patronen los te laten.

Extra persoonlijke begeleiding

Wil je het meeste halen uit dit programma? Kies dan voor het Intensieve traject, waarbij je drie keer een online coachingsessie ontvangt. Dit is een krachtige, 1-op-1 coachingsessie die je helpt om nog verder tot bloei te komen.

Heel veel droomplezier!

Liefs Petra

Programma inhoud

Alles uitklappen
Niet ingeschreven

Programma Inclusief

  • 8 Weken
  • 40 Onderdelen