Creatie Cirkel – ontdek jezelf door creativiteit

Een creatieve ontdekkingsreis naar jezelf. Leer jezelf kennen en ontwikkel jezelf met iedere twee weken een nieuwe creatieve opdracht.

· 30 maart 2022

Wil jij jouw eigen hart gaan volgen, dichter bij jezelf blijven of tot bloei komen? Creativiteit is een krachtig middel dat je hierbij kan helpen. Niet alleen is creatief bezig zijn helend en ontspannen, het brengt je ook nieuwe inzichten over wie je bent en wat je nodig hebt. In tekeningen zitten namelijk heel veel onbewuste tekens verborgen die, als kleine boodschappen van je ziel, je vertellen hoe je je écht voelt, waar je kracht ligt en waar je kan groeien. Ik wil jou helpen om deze boodschappen te gaan verstaan, met deze GRATIS Creatie Cirkel.

Wat houdt het in?

  1. Deze online cursus bevat 7 modules, met ieder een eigen oefening
  2. De oefeningen zijn steeds verschillend: soms is dit het tekenen van een boom of dier, een andere keer nodig ik je uit om intuïtief met kleuren aan de slag te gaan.
  3. De eerste oefening mag je uploaden om een gratis analyse van je tekening te ontvangen. Je krijgt binnen 2 weken van mij een reactie.
  4. Bij de andere oefeningen geef ik een aantal leidraden mee die je helpen om zelf meer inzicht te krijgen. Ook is het mogelijk om een persoonlijk consult te plannen om jouw tekening te analyseren en vanuit daar een coachinggesprek te houden. De kosten hiervoor zijn €60 per uur.

Hoe doe je mee?

  1. Klik op Begin Programma en vul je naam en e-mail in
  2. Je ontvangt een e-mail met inloggegevens naar jouw eigen leeromgeving
  3. Je krijgt direct toegang tot alle oefeningen

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden. Bij de eerste oefening zal ik je tekening van gratis feedback voorzien. Deze feedback gaat niet over techniek of over of het wel of niet mooi is, maar zijn vragen die je helpen meer inzicht te krijgen in jouw binnenwereld. Hier kan je vervolgens zelf mee aan de slag. Wil je op basis van deze inzichten meer begeleiding? Dan help ik je graag door middel van 1-op-1 coaching of in het Van Dromen naar Doen programma.      

Niet ingeschreven

Programma Inclusief

  • 6 Weken
  • 1 Onderdeel