Creatie Cirkel – ontdek jezelf door creativiteit

Een creatieve ontdekkingsreis naar jezelf. Leer jezelf kennen en ontwikkel jezelf met iedere twee weken een nieuwe creatieve opdracht.

· 30 maart 2022

Wil jij jouw eigen hart gaan volgen, dichter bij jezelf blijven of tot bloei komen? Creativiteit is een krachtig middel dat je hierbij kan helpen. Niet alleen is creatief bezig zijn helend en ontspannen, het brengt je ook nieuwe inzichten over wie je bent en wat je nodig hebt. In tekeningen zitten namelijk heel veel onbewuste tekens verborgen die, als kleine boodschappen van je ziel, je vertellen hoe je je écht voelt, waar je kracht ligt en waar je kan groeien. Ik wil jou helpen om deze boodschappen te gaan verstaan, met deze GRATIS Creatie Cirkel.

Wat houdt het in?

  1. Iedere twee weken ontvang je een nieuwe video met creatieve opdracht. Je ontvangt hiervan een mail en kan de video in deze leeromgeving bekijken.
  2. De oefeningen zijn steeds verschillend: soms is dit het tekenen van een boom of dier, een andere keer nodig ik je uit om intuïtief met kleuren aan de slag te gaan.
  3. Je hebt vervolgens een week om deze oefening te maken en te uploaden.
  4. Ik stel je vervolgens een aantal vragen die je helpen meer inzicht in je tekening te krijgen en vanuit hier verder te groeien.

Hoe doe je mee?

  1. Klik op Begin Programma en vul je naam en e-mail in
  2. Je ontvangt een e-mail met inloggegevens naar jouw eigen leeromgeving
  3. Hier vindt je direct de eerste oefening
  4. Iedere twee weken ontvang je een e-mail wanneer er een nieuwe oefening klaarstaat

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden. Het enige dat ik van je vraag is om jouw tekening binnen 6 dagen te uploaden zodat ik hem van feedback kan voorzien. Deze feedback gaat niet over techniek of over of het wel of niet mooi is, maar zijn vragen die je helpen meer inzicht te krijgen in jouw binnenwereld. Hier kan je vervolgens zelf mee aan de slag. Wil je op basis van deze inzichten meer begeleiding? Dan help ik je graag door middel van 1-op-1 coaching of in het Van Dromen naar Doen programma.      

Niet ingeschreven

Programma Inclusief

  • 6 Weken
  • 1 Onderdeel